Rehabilitació interior d'una casa adosada a Sispony

Vista zenital del estar
Vista zenital del estar

Zona d'estar amb llar de foc incorporada

Vista 1
Vista 1

Vista general des de la cuina

Estat inicial 4
Estat inicial 4

Estat previ a la reforma

Vista zenital del estar
Vista zenital del estar

Zona d'estar amb llar de foc incorporada

1/16

Titular; Privat
Any; 2015
Superfície aproximada; 150 m2
 

 

Projecte realitzat i finalitzat
 

 

 

Descripció

El projecte consisteix en la reforma interior de la P1 de la casa i de la planta altell de la mateixa.

 

S'enderroca pràcticament la totalitat dels interiors de la casa, per canviar una marcada imatge antiga, per una nova imatge que aporta una renovació absoluta del conjunt.

 

S’enderroca completament la llar de foc existent, i s’habilita una llar de foc completament nova, cantonera. Aquesta llar de foc, s’incorporarà en un element-mobiliari de cartró guix, que també integrarà una TV penjada.

 

S'ha aprofitat la reforma per millorar el comportament energètic de la casa millorant notablement els tancaments de la casa, tant pel que fa a les parts cegues, com en les finestres.