top of page

EL DESPATX

Som un  despatx d'arquitectura, fundat al 2004, amb un abast global sobre tot l'abast de l'arquitectura i urbanisme. Les colaboracions amb altres arquitectes i enginyers especialistes en tots els camps, ens permeten sempre donar al client un servei global i encarregar-nos de tot. 

 

Treballant amb nosaltres sempre disposareu per avançat del cost dels nostres serveis, fixos, sense sopreses finals. No treballem amb un % dels costos. La nostra feina no depen dels costos de les obres. Per tant, els nostres honoraris tampoc.

Tenim un compromís inqüestionable amb la innovació i la tecnologia. Ens esforcem per estar sempre al dia en les últimes tendències i eines tecnològiques per proporcionar solucions de disseny innovadores als nostres clients. A més, apostem per la formació continua del nostre equip per assegurar que sempre estem a l'avantguarda de l'arquitectura. El nostre equip està format per professionals apassionats i qualificats que treballen en col·laboració per proporcionar solucions de disseny eficaces i eficients. 

L'EQUIP

PAU IGLESIAS_web.jpg
  • LinkedIn

Arquitecte, director

Passive House designer

pauiglesias@pauiglesias.net

NIL PLANAS_web.jpg
  • LinkedIn

Nil PLANAS PUJOL

PABLO GERMES_web.jpg
  • LinkedIn

Pablo GERMES VALLS

Arquitecte tècnic

Master en conservació del patrimoni arquitectònic

pablogermes@pauiglesias.net

COL·LABORADORS

GIL ARQUITECTURA
BERNABEU INGENIEROS
ENGINYERIA CLAU
ENGINYERIA JJT
GUILLEM VALDES ENGINYERS
ATECI

ON SOM

bottom of page