top of page
  • Pau Iglesias Rodríguez, Arquitecte

Fira BAU Munich

He tingut l'oportunitat de visitar la fira de la construcció BAU a Munich de la mà de WICONA España. La fira és una de les més importants a nivell mundial en el sector de la construcció i l'arquitectura.


La fira BAU s'ha celebrat en un immens recinte amb nombrosos pavellons temàtics, cada un enfocat en un aspecte diferent de la construcció i l'arquitectura. Estic particularment impressionat per la varietat i la quantitat d'expositors presents a la fira, des de fabricants de materials fins a empreses de serveis i tecnologia.


En certa mesura m'ha recordat la fira Construmat de Barcelona en els seus millors temps.


He pogut veure de prop les últimes innovacions en materials de construcció, tecnologies de construcció i solucions arquitectòniques sostenibles. De igual manera en passat amb molt interès pels estands de software i gestió per despatxos d'arquitectura, per ser cada cop més eficients.


En general, la meva visita a la fira BAU ha sigut una experiència molt enriquidora, ja que he pogut veure les últimes tendències i tecnologies en el sector de la construcció i l'arquitectura, així com conèixer a professionals destacats del sector.






15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page