Centre Socio-Sanitari del Cedre

Titular; SAAS - Ministeri d'Ordenament Territorial, Govern d'Andorra
Any; 2007-2009
Superfície aproximada; 7000 m2
Realitzat amb Enginesa
Arquitecte col·laborador; Mercè Garcia Ferrer

 

Projecte realitzat i finalitzat

Descripció

El projecte consisteix en la reforma integral del existent Hotel Cerqueda, per convertir-lo en un Centre Socio-Sanitari per a la gent gran.

 

L'edifici existent disposa de aproximadament uns 3000m2. Per arribar als 7000m2 finals, l'edifici s'amplia en tres zones; A oest, a est, i a la façana Nord.


L'Edifici consta de 5 plantes pis, totes de característiques similars, on s'ubiquen principalment les habitacions, zones de control, i un menjador de planta. Una Planta baixa, on es situa l'accés, el restaurant, la sala polivalent, les zones administratives. I finalment un soterrani parcial, on estan situades les sales tècniques i la cuina industrial.


L'edifici disposa de 112 habitacions, amb una capacitat per a 150 llits. Un menjador a cadascuna de les plantes. Sala polivalent i restaurant a Planta baixa, així con totes les sales i serveis necessaris per a un centre d'aquestes característiques.

© 2020 Pau Iglesias, Arquitecte | info@pauiglesias.net | +376 339760 - 818450 | Camí dels Plans 90, AD400 La Massana

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle