Concurs d'idees d'un Nou centre de Salut i Sala Social a Ordino

Titular; Comú d'Ordino
Any; 2010
Superfície aproximada; 460 m2
Realitzat amb qnAM equip d'Arquitectura.
Arquitectes coautors; Jacint Gil i Josep Travé

Descripció

Concurs d'idees, per reformar l'actual edifici anomenat Sala Social situat davant de l'Auditori Nacional.

 

Aquest projecte consisteix, en una primera fase en convertir l'actual sala polivalent, en el Nou centre de Salut dOrdino.

 

Posteriorment, i en una segona fase, s'ha dampliar la edificació existent, per tal de albergar-hi de nou la Sala polivalent, que perdrà en una primera fase.

© 2020 Pau Iglesias, Arquitecte | info@pauiglesias.net | +376 339760 - 818450 | Camí dels Plans 90, AD400 La Massana

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle