Balcons en edifici Plurifamiliar a Escaldes-Engordany

Resultat final
Resultat final

foto esquema.jpg
foto esquema.jpg

Execució
Execució

Fase inicial dels treballs

Resultat final
Resultat final

1/5

Titular; Privat
Any; 2014
Superfície aproximada; 60 m2
Realitzat amb BAC Arquitectura

 

Projecte realitzat i finalitzat
 

 

 

Descripció

El projecte consisteix en la realització d'una estructura metàl·lica per a l'ampliació d'un edifici plurifimiliar, tot realitzant 4 nous balcons exteriors.

 

Per fer-ho ha calgut realitzar una nova fonamentació per a la part nova de estructura, sobre la que s'ha bastit una estructura metal·lica de gran alçada arriostrada en trams intermitjos. 

 

Per alleugerir pes, el tipus de forjat de cadascun dels 4 forjats que sustenten els balcons son de xapa col·laborant.