Casa de Colònies de la Comella - Alberg de Joventut

DSC01157.JPG
DSC01157.JPG

DSC01169.JPG
DSC01169.JPG

IMG_4466.JPG
IMG_4466.JPG

DSC01157.JPG
DSC01157.JPG

1/18

Titular; Comú d'Andorra la Vella

Any; 2006-2008

Superfície aproximada; 1.800 m2

Realitzat amb qnAM equip dArquitectura.

Arquitectes coautors; Jacint Gil i Josep Travé

 

PROJECTE GUANYADOR DEL CONCURS DE IDEES

Projecte realitzat i finalitzat

Descripció

A la part alta de la Ctra. De la Comella existia una edificació antiga destinada a Casa de Colònies pels nens de la Parròquia. Donada la seva situació obsoleta, el Comú es decideix per construir-ne una de nova al lloc de l'antiga.

 

 

Realitza un concurs de idees, del qual en resultem guanyadors. El resultat final és una nova casa de Colònies, més gran, més funcional, i dissenyada amb uns criteris deficiència energètica molt superior a les construccions estàndard d'Andorra.